Dnevni horoskop za 7. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spodbuden vpliv boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas vodita v pomembne finančne odločitve. Vaša pričakovanja bodo izpolnjena.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga v vaši okolici zmoti. Neka zadeva bo izgledala popolnoma drugače, kot običajno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi. Posledice zaradi pretiranega optimizma in prevelikih apetitov žal že poznate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan je čas za odklop. Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Odgovornost naj malce počaka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne bi se radi zatekali v iste navade. K sreči pa veste, kako se izogniti rutini. Prijetno vam bo, posebno v družbi mlajših. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je z nekom dolgo obremenjevalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zaželeli si boste potovanje, seveda se da potovati tudi s filmom, knjigo in domišljijo, kar vas bo tokrat celo razveselilo in zvečer napolnilo s pozitivno energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni vam gre presenetljivo dobro, čeprav ste se bili pripravljeni vdati, posebno če gre tudi za osebo, ki se je zaradi tega znova oddaljila. Ni več izgovorov za napredek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečevali se boste s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem času.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izogibajte se alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu. Samski si želite mir in čas zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razveselile vas bodo novice od daleč. Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno pogosto v vaših mislih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski ste naveličani monotonosti, ki jo imate v življenju. Samski stan je lahko zelo čudovit, zato le izkoristite njegove prednosti. Vezani se boste z veseljem posvetili partnerju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kraj, ki ste ga tako radi obiskovali, je zdaj nekaj povsem drugega, kar vam ni najbolj všeč. Stvari se spreminjajo in prilagajanje bo v današnjem dnevu zato neogibno.