Dnevni horoskop za 7. oktober 2019

Preverite kaj vam horoskop napoveduje za danes, jutri in prihodnost.
Spremljajte dnevni, tedenski, mesečni, letni horoskop.

Dnevni horoskop za 7. oktober 2019, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 7. oktober 2019, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase.

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

Rojstva na današnji dan:

Jack Rowley, angleški nogometaš
Desmond Tutu, južnoafriški duhovnik, nobelovec
Vladimir Putin, ruski predsednik
Toni Braxton, ameriška pevka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Dnevni horoskop za 7. oktober 2019

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi številnih obveznosti boste postali sredi dne nervozni. Pazite, da ne boste v pozabili na pomembna pravila, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali pripombe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite strasten večer v dvoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je zelo razgiban dan. Srečali boste osebo, ki bo potrebovala vašo pomoč ali nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste premagali dvome ter strahove in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo pritrdilen, boste pogumnejši in veliko bolj sigurni vase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V službi se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem mnenju saj si boste le tako utrli pot naprej. Zvečer si pričarajte ljubezensko dogodivščino, v kateri ne sme manjkati strasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Z veseljem boste nekomu solidarno pomagali iz zagate, za kar vam bo več kot hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Situacijo, ki vas obremenjuje skušajte danes končati in celotno zadevo znova zastaviti, sicer vas bodo obremenjevale nerešene zadeve, ki bodo vplivale na poslovno delovanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes imate odlične možnosti, da se pomaknete k realizaciji določeni zadev in si zastavite nekoliko drugačne cilje. Popoldne se posvetite branju in brskanju po spletu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes bi se bilo smotrno izogibali ljudem, ki so vaše popolno nasprotje, saj nikakor ne boste razumeli, kaj želijo od vas. Oteženo prilagajanje vas lahko spravi v slabo voljo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z zgovornostjo se boste na področju dela rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati in poiskati ugodno rešitev, ki bo vplivala na vse vpletene. Varujte se brezglavega zapravljanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju ljubezni niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite previdni pri večjih odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo samozavest.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vam priporočamo, da zberete pogum in simpatijo ali ljubljeno osebo presenetite, saj boste zelo zadovoljni, ko se bodo tkale romantične energije, ter številni nežni dotiki.