Dnevni horoskop za 6. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Danes boste prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti. Zanesli se boste lahko le nase.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Danes boste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti, tudi v ljubezni.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Začeli boste razmišljati drugače in na stvari gledati iz drugega zornega kota. Vse to bo za vas pozitivna sprememba. Med prijatelji boste širili pozitiven duh in optimizem.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

V družbi se počutite dobro in presenetili vas bodo tako, da boste obstali kar brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Čaka vas sicer težava, ki se je boste zavedli že v dopoldanskem času, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo. Proti večeru se bodo stvari uredile in sestavile.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Kljub temu, da ste se potrudili, vam ni uspelo, zato je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, lahko prijatelja ali pa uradno institucijo, ter se nehate obremenjevati.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Prihaja čas zaupanja, vere v to, da se bo vse obrnilo v pravo smer. Življenje bo zelo živahno, mira res ne bo, bo pa prisotno dobro počutje, tudi v večernih urah.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala cel dan in vam bodo oteževala delovanje. Samski se nenehno vračate v stare zgodbe, kar ne prinaša napredka.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Nikar ne pretiravajte v vznesenosti in vznemirjenosti, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri hrepenite že nekaj časa.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Danes bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba. Privoščiti si kaj okusnega. To je vaš čas, ko pride še nekoliko bolj na dan vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Samski boste slabe volje, saj vas simpatija ni povabila na zmenek, kot ste pričakovali. Na to bi se dalo pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Pomislite še enkrat in se ne spogledujte kar vse povprek. Trenutno še niste pripravljeni na zvezo, zato ne prehitevajte časa. Vezani ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo.