Dnevni horoskop za 6. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu nekaj težavic prehodnega značaja, povezanih s črevesjem. Luna in zdrava hrana bodo popotnica boljše počutje na osebnem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V odnosu s partnerjem se bodo v današnjem dnevu pojavile določene težave v komunikaciji. Samske čakajo spremembe. Pustite se presenetiti, izbira bo pestra.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Danes bodite vi tisti, ki boste nekoga povabili ali morda celo presenetili. Vse skupaj bo lepa gesta.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spomnite se na prijatelje, ki jih že dolgo niste videli, saj boste izvedeli veliko zanimivih informacij. Zaželeli si boste sprostitve saj do sedaj niste našli časa za prijetne zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogovori bodo danes za vas v ljubezenskem odnosu izredno pomembni. Nagibali se boste k flirtanju in hrepeneli po zanimivem, odprtem in zgovornem partnerju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekoliko vas bo danes skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, česa si v resnici ne želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste iskali srečna naključja, posebno glede odločitve v povezavi z ljubljeno osebo, ki pa na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se umiriti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da vas ne spoštujejo. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo izjemen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša rezultate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na ljubezenskem področju boste pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos ter več komunikacije. Bodite pozorni na prve znake, ki jih daje neka oseba.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samski prehajate počasi v novo obdobje, ki bo polno prijetnih avantur in dogodivščin, ki se bodo vtisnile v spomin, zato jih sprejmite. Vezanim se nekaj zapletov nakazuje zvečer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremljala vas bo dobra volja, razen, kadar vas bodo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje, takrat ohranite mirne živce.