Dnevni horoskop za 6. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. marec, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 6. marec 2020, astrološka – astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Današnji dan vam ponuja primeren trenutek za prestop iz miselnega sveta v konkretno akcijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 10.27 preide luna v znamenje leva

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Ne bojte se napredovati počasi, bojte se le tega, da bi se ustavili.

Kitajska modrost

Rojstva na današnji dan:

Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni, italijanski slikar, kipar, pesnik, arhitekt
Vid Rižner, slovenski prevajalec, pisec
Josip Stritar, slovenski pisatelj, pesnik
Leroy Gordon Cooper, ameriški častnik, vojaški pilot, astronavt
Borut Furlan, slovenski podvodni fotograf in potapljač
Shaquille Rashaun »Shaq« O’Neal, ameriški košarkar

Dnevni horoskop astro napoved 6. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes pričakujte razna soočenja in le od vas bo odvisno, kako se bo zgodba sploh razvila. Prehod lune v znamenje leva vam bo pričaral strasten in vznemirljiv večer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po eni strani boste zaznavali, kaj lahko dobite, po drugi strani pa boste zjutraj, ko bo luna še v raku zadržani in izbrali si boste pot skozi pogovor. Nekdo vas bo prijetno preseneti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počakajte na bolj ugoden trenutek za akcijo, saj še niste pripravljeni. Popoldne vam bo odleglo v odnosih s tistimi prijatelji in znanci, ki so z vami vedno izredno zahtevni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan bo sicer prijeten, vendar se lahko naniza dopoldan, ko bo luna še v vašem znamenju nekaj zoprnih dvomov in strahov, ki vas lahko obremenijo predvsem na področju ljubezni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaše počutje bo danes spremenljivo, zato bodite bolj previdni. Rezultat ljubezenskega sporočila ne bo najbolj pozitiven, saj ste preveč neodločni in pričakujete prilagajanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste zadržani, previdni in dobro boste premislili, preden boste kar koli odgovorili. Zaradi lune v levu boste zvečer začutili nekaj nasprotovanja in jeze drugih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Resnico o pomembni zadevi najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki vam niso všeč. Prav tako se brzdajte glede odvečnih stroškov, saj vas bo prehod lune v leva popeljal v zapravljanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan je odličen čas za sprostitev. Počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost vas zaradi vpliva lune v ognjenem znamenju ne bo pritegnila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni vas bo danes zadel pravi preboj strasti. Na drugih področjih prihaja v ospredje veliko nerazčiščenih računov. Ostanite mirni in uporabite svoj diplomatski pristop.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Romantiki se boste popoldne, ko se bo luna nahajala v levu izognili, mikale vas bodo nepopisne avanture, tudi če se bodo dogajale samo v mislih. Danes ne boste znali biti nežni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo danes zagotovo posrečilo, za vsak primer pa pripravite še ozadje, da boste popolnoma mirni. Razveselili se boste prijateljevega predloga.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Previdno, saj se vam hitri odzivi in čustveni izbruhi zagotovo ne obrestujejo. V večernih urah se približujete bolj odprtemu načinu razmišljanja, ki ga spodbuja vpliv lune v levu.