Dnevni horoskop za 5. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste utrujeni in si boste želeli počitka in miru, pa vendar vas čaka naporen opravek. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta s partnerjem zelo obremenjena.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službi bo v današnjem dnevu nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več tistih banalnih nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve so na čakanju, kar vam ustreza.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponovno se ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se prijatelj izpove.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujete lahko prijeten dan velikih podvigov, imeli boste moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, ki vas bodo razveselili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Počutili se boste odlično in pričakovali boste več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo življenje na nek način postavilo na glavo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obeta se vam dobro počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite nase in ustvarjalnost. Prepustite se športu in igri ter zaokrožite s prijetno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste polni energije in pripravljeni na delovni dan. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi okrog sebe, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaupajte v življenje ter svoje sanje in to vam bo danes prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Povprašajte partnerja o načrtih in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski boste danes prejeli povabilo na popoldansko druženje, ki pa ga morda ne boste sprejeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samo pristna hvaležnost bo prinašala zadovoljstvo in bo izničevala nezadovoljstvo zaradi želje po napredku. Spomnite se popoldan svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu, zato se boste usmerili k spremembam in nadgradnji odnosa, seveda v bolj razigrani smeri.