Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Ustavite bliskovito naravo in se nekoliko zamislite. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije. Prijetna situacija vam bo podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne. Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom srečujeta le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Z lepimi gestami se boste danes prikupili nekomu, ki se že nekaj časa smuka okoli vas in močno upa, da boste to tudi opazili. Večer bo obarvan z neustavljivo strastjo.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Obeta se vam malce zoprno razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji. Več pozornosti boste v večernih urah namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. Ne ocenjujte drugih po sebi.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

S pomočjo prodornih misli se boste v današnjem dnevu podali v svet novega dogajanja. Želeli se boste družiti in se skupaj nasmejati kakšni vaši malce sarkastični pripombi.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Sedaj je čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore Marsa, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal še kanček samozavesti, s katero boste premagali sogovornika.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Simbol današnjega dne bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih držati.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Vaše želje bodo v današnjem dnevu presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Prijatelji vam bodo naklonjeni.