Dnevni horoskop za 5. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ustavite bliskovito naravo in se nekoliko zamislite. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije. Prijetna situacija vam bo podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne. Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom srečujeta le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z lepimi gestami se boste danes prikupili nekomu, ki se že nekaj časa smuka okoli vas in močno upa, da boste to tudi opazili. Večer bo obarvan z neustavljivo strastjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obeta se vam malce zoprno razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji. Več pozornosti boste v večernih urah namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. Ne ocenjujte drugih po sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo prodornih misli se boste v današnjem dnevu podali v svet novega dogajanja. Želeli se boste družiti in se skupaj nasmejati kakšni vaši malce sarkastični pripombi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sedaj je čas, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore Marsa, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal še kanček samozavesti, s katero boste premagali sogovornika.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Simbol današnjega dne bo energičnost. Spremembe, ki jih tako iščite lahko doživite v prijateljskih odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila igre, ter se jih držati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše želje bodo v današnjem dnevu presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Prijatelji vam bodo naklonjeni.