Dnevni horoskop za 5. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 5. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Ne bojte se v današnjem dnevu razočaranja in življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti.

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Sreča ni v stvareh, temveč v nas.

John Marks Templeton

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Anton Ingolič, slovenski pisatelj
Robert Duvall, ameriški filmski igralec
Umberto Eco, italijanski pisatelj, filozof, semiotik, medievalist
Juan Carlos I., španski kralj
Brian Hugh Warner – Marilyn Manson, ameriški glasbenik
Janica Kostelić, hrvaška smučarka

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 5. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite preostri do družinskih članov, ki bijejo svojo bitko na področju čustev. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne silite trmasto z glavo skozi zid.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolite si dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obeta se vam veliko obiskov ter veliko sproščene komunikacije. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v konflikt. S humorjem boste dosegli veliko boljše rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Značilnosti, ki jih nosite v sebi bodo danes še lepše, vendar bo potrebno počasi napredovati, narediti največ kot je mogoče in zapustiti cono udobja, ki vam je tako zelo pisana na kožo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijetna energija vam bo danes podarila več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, ker jih imate radi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljali boste o svojem osebnem področju, čeprav ne boste mogli ničesar spremeniti. Iskali boste prave rešitve. Počasi, čas bo prinesel svoje, zato ne prehitevajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razveselili se boste nekoga, ki ga že dolgo niste videli. Dobra energija bo vplivala tudi na vaše osebno počutje in zdravje, za katero vam trenutno ni potrebno pretirano skrbeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Živahni boste, kar bodo opazili tudi domači. Prijateljski krogi bodo spodbujali dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo vrtelo zelo hitro in ta ritem vam bo še kako pisan na kožo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S povečanim občutkom za dobro voljo se lahko soočite z veliko obremenitev in rešite marsikatero težavo in na koncu zadovoljno ugotovite, da ste boljši od večine.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na zasebnem področju prihaja danes nekaj vznemirjenja. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos z domačimi in skupaj nabirajte nove ideje za lepši jutri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da se želi z vami družiti, če se boste malce spremenili. Obnovite raje odnose z osebami, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v dokaj slabih odnosih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V odnosih boste danes, ko boste zasanjani, bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo za misliti o morebitnih spremembah, ki lahko vplivajo na vaše življenje.