Astro namig za praznični čas, da boste pripravljeni na planetarni vrtinec

…še posebej na božični in Silvestrov dan.

Dobrodošli v prazničnem obdobju, ki prinaša obilo upanja in pozitivnih občutkov. Vsak izmed nas pa prazničen dni doživlja po svoje, nekaj pa na energije v teh dneh doprinesejo tudi planeti. Ustvarjajo vaše razpoloženje in vplivajo na to, kako doživljate praznične energije. Preverite Astro namig za praznični čas.

Astro namig za praznični čas

Jupiter se je 2. decembra po 12 tih letih ponovno naselil v znamenju kozoroga, kar pomeni, da vas bo v decembrskih dneh opominjal tudi na obveznosti in uradne zadeve. Težko se boste zaradi njegovega vpliva popolnoma prepustili sproščenim prazničnim energijam, še posebej po 21. Decembru, ko se Sonce preseli v znamenje kozoroga.

Prihaja uradna zima, mrzlo ozračje a kljub temu želja po prazničnem rajanju.

S to energijo bomo dobili v decembrskih dneh priložnost, da se povzpnemo čim višje, hkrati pa ohranimo notranje ravnovesje. Začetek obdobja kozoroga je čudovit čas za določanje dolgoročnih ciljev in za razmišljanje o teh novoletnih obljubah, zato uporabite to energijo sebi v prid.

Astro namig za praznični čas, božič

Božični večer, 24. December bo spremljala luna v znamenju strelca. Vaše počutje bo odlično, vitalno in polno raznih hudomušnih domislic. V dobri družbi družine boste znali ustvariti takšno vzdušje, da se bodo zabavali prav vsi, tudi tisti bolj zadržani. Ta vpliv vas bo usmeril k temu, da v zvezi s hrano in postrežbo ne boste preveč komplicirali, dovolj vam bo, da so v zraku dobre energije, tudi če ni vse na svojem mestu.

Na božični dan, 25. decembra, se bo skozi dan luna sprehajala po znamenju strelca.

Pozno zvečer preide luna v kozoroga. Prisotna bo tudi konjunkcija med Merkurjem in luno. Vaš um bo izredno jasen, hiter in bister. Z veseljem boste počeli več stvari hkrati. Morda se vam bodo pojavile prebavne težave, zato skušajte biti zmerni na tem področju.

Astro namig za praznični čas

Ne pozabite, da luna v povezavi z Merkurjem ustvarja veliko čustvene občutljivosti in spremenljivega razpoloženja. Lažje se lahko sicer tesno povežete z drugimi ali uživate v spominjanju na preteklost z družinskimi člani. Te močne čustvene vezi v tem trenutku lahko zameglijo vašo presojo, zato to ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev na področju družine in bližnjih odnosov. Bolj priporočljivo je deliti svoje občutke. To je odlična priložnost, da umaknete stvari, zlasti težave. Pogovor z družinskimi člani bo čustveno izredno hranljiv. Nihanje razpoloženja je lahko pogosto. Druženje je najboljša možnost, da preživite čudovit božični dan.

Astro namig za praznični čas, Sončni mrk

Nato prihaja 26. decembra sončni mrk v znamenju kozoroga. Ta vpliv odpira portal zavesti in čeprav je intenziven, nosi sladko, skoraj preveč pocukrano energijo. Meditirajte in si vizualizirajte višje vibracije in s tem dvignite svojo energijo. V krogu družine skušajte vnesti v odnose premišljene in prijetne predloge, ki vodijo k skupnemu druženju.

Obkroženost z družino je lahko v tem dnevu neverjetno darilo in lekcija, zato skušajte potegniti iz nje najboljše zase.

Če potrebujete še večjo podporo drugih se udeležite kakšnega skupnega, vodenega dogodka. Tam lahko pričakujete sprostitev, odpravljanje stresa in orodje za dobro počutje, ki ga lahko uporabljate tudi kasneje. Z mrkom skočite skozi novo zavest. Uporabite njegovo energijo, da pospešite svojo duhovno rast in določite namero za prihodnje leto.

Astro namig za zadnji dan v letu

Zadnji dan leta, Silvestrov večer, 31. december bo obarvan z luno v znamenju rib. Na trenutke boste kljub vsem pripravam in pričakovanjem skozi dan poskušali delovati hladno in pod nadzorom, a pod površjem boste zaznavali intenzivnost lune v ribah. Zatiranje notranjih občutkov vas bo naredilo pogumne in samozavestne. To je čas močne privlačnost. Trenutne želje lahko zasenčijo vse druge občutke in vodijo v nevarne situacije, zato se varujte raznih zapletov, povezanih z ljubeznijo in se nekoliko držite nazaj pri alkoholu. Povečano bo tudi ljubosumje.

Znamenje rib ima čustveno simboliko.

Zaradi tega prihaja možnost, da se razburkane vode preplavijo, nekaj razkrijejo in se potem nekako pomirijo, skratka malce kaotična energija, ki pa lahko, če jo pravilno uporabite prinese čudovito praznovanje, polno plesa, smeha in prijetnih opazk. Z veseljem boste ustvarjali v kuhinji in poskušali dobrote tudi od ostalih.

Astro namig za praznični čas

Astro namig za prvi dan leta 2020

Prvi dan novega leta niti ne bo tako hladen in turoben, saj bo konjunkcija med luno in Venero poskrbela za odlične vibracije, srečna naključja in harmonijo. Počutili se boste čustveno odprti, skrbni in ljubeči. To je odličen čas za sprostitev z ljubljeno osebo ali prijatelji. S tem vplivom boste v svoj dan pritegnili ljubezen in lepoto. Druženje bo zaradi večje priljubljenosti in karizme še bolj prijetno. Užitek boste našli v kuhanju in skrbi za druge.

Astro namig za praznični čas za posamezna astro znamenja

V prazničnih dneh se boste rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in rib soočali s številnimi obveznostmi in obremenitvami, zato vas bodo morali prav iztrgati iz primeža vaših dolžnosti in vas povabiti s sabo na kakšen kozarček kuhanega vina. V družinskem okolju bodo prisotne težje teme, zato bodite predvsem bolj strpni in prilagodljivi.

Levi, strelci in biki se boste sicer udeležili večine zabav, vendar zaradi nakopičenih misli ne boste popolnoma sproščeni. Darila vas bodo razveselila, vendar boste še vedno upali, da se vam rešijo določene zadeve, ki jih boste težko popolnoma zabrisali.

Raki, ribe in device si boste želeli rajanja v družinskem krogu, saj se tam vendar najboljše počutite. Skupaj boste razigrano ustvarjali različne pojedine in se veselili prazničnih dobrot.

Letošnji najbolj veseli, astro zmagovalci praznovanj pa boste škorpijoni, tehtnice in kozorogi. Za vas bo december čas veseljačenja, rajanja in dobrih gurmanskih užitkov. Znali se boste popolnoma sprostiti in s svojo pozitivno naravnanostjo navdušiti tudi druge.

Ni pomembno, če menite, da niste izpolnili vseh pričakovanj, ki ste si jih nanizali v prejšnjem letu. Ni pomembno, ali ste imeli načrte, ki se nikoli ne bodo uresničili. Ni pomembno, ali ste na poti delali napake, saj je sedaj čas, da vse oprostite in si modra narišete novo pot.