Dnevni horoskop za 4. september 2019

Dnevni horoskop, dnevna napoved
Dnevni horoskop, dnevna napoved

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Kljub temu, da preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj se preveč zapleta, kar pa za razmerje ni zdravo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijetna zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih delovnih težav. Vse skupaj boste opazovali na pravi način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Hitra in vznemirljiva v prihodnost usmerjena energija bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne, povsem konkretne rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost, v katero ste ujeti. Vezani partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar ga odbija od vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v današnjem dnevu poudarja ponavljanje napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. To je vsekakor lahko dvorezni meč, predvsem zato, ker ste utrujeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Energija in dinamika današnjega dne vam bo zelo pogodu. Življenje se bo vrtelo z vašo hitrostjo. Ritem življenja pa bodo pogosto določali romantični trenutki.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da vas privlači nov sodelavec, trofeja ne bo izgubljena, tudi če se boste tokrat izognili druženju. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni sami s sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne tvegajte preveč, saj danes ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu boste odgovorili izredno ostro in hladno. Očitno je, da se še ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da preveč dvomite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si zastavili. Popoldne se lahko znova dogovorite okoli določenih nakupov ali tudi večjih poslov, ki jih planirate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite toku ljubezni. Težave imate s počutjem. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.