Dnevni horoskop za 4. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obeta se vam poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Pomnite, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo točno ob pravem času.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekoliko boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo agresivno. Dan bo malce dolgočasen, morda tudi žalosten. Primanjkovalo vam bo novih dogodkov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan, ki je pred vami vam prinaša nekaj preizkušenj. Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih. V odnosih vsa skrb leži na vaših ramah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezenski pripetljaji bodo šli nekako mimo vas, zanimale vas bodo le prijetne in vznemirljive situacije, ki bodo še dodatno vplivale na nasmešek na vašem obrazu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vezani boste proti usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Napetosti so za vami, končno prehajate v obdobje, ko se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli poglobitve odnosa z osebo, s katero ste že dolgo povezani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zopet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počasi odpravljate težave, ki so povezane z družinskim članom, tudi v službi bo več razumevanja in dobre motivacije. Ostane le še ljubezen, ki vam tokrat ne bo ravno prioriteta.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost, ki jo boste želeli deliti s partnerjem. Izžarevali boste prijetno toplino.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovno boste uspešni kot običajno, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo, kar pa nikakor ni enostavno za vaš karakter.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Znebite se občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha in sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri začrtanih projektih.