Dnevni horoskop za 4. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 4. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 4. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes lahko spoznate, kaj vam je pomembno tako, da najprej razmislite katere so vaše najpomembnejše vloge, kar pa ni vedno najlažje.

Ob 17.15 preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost.
Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Ljubezen potrebuje svobodo, da lahko izrazi svojo čarobnost. Četudi ta svoboda pomeni veliko tveganje.

Paulo Coelho

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Isaac Newton, angleški fizik, matematik, astronom, filozof, alkimist
Giovanni Battista Pergolesi, italijanski skladatelj
Matija Jama, slovenski slikar
Moša Pijade, srbski slikar, novinar, politik
Oto Pestner, slovenski pevec

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 4. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaše ideje bodo nenavadne, dejanja pa vredna pohvale. Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes stopa v vaše življenje nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker vam bo vse izredno naklonjeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj manjših težav se vam danes nakazuje s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika z nežnim značajem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Krivda, ki jo čutite je popolnoma odveč, zato se je čim prej znebite. Z nekaj pripravljenosti na spremembe bodo posledice, ki se vam nakazujejo zelo prijetne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zastavili si boste nekaj višjih ciljev. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili o temi, ki vas obremenjuje že nekaj časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko se boste danes zadrževali med ljudmi, všeč vam bodo sproščene energije. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo, ki vas pogreša in hrepeni po poglobitvi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je bolj hladen, vendar učinkovit dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je za vas pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev in spremembe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša iznajdljivost vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj vas bo danes obremenilo, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici. Zavedati se boste začeli, da potrebujete več odločnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite in jo skušajte čim prej rešiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Negativni ljudje bodo danes načenjali vašo samozavest. Sprostite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da. V večernih urah lahko pričakujete manjše, vendar sladko presenečenje.