Dnevni horoskop za 31. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 31. januar 2020, astro napoved za vsa zodiakalna znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Vsi jadramo ustvarjalno, ko stvari potekajo, kakor je treba. Šele, ko komu teče voda v grlo, se nam začnejo kolesa ustvarjalnega razmišljanja obračati. Danes prinašajo srečo majhni dosežki.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

O dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Ljubezen ti daje krila ampak jih tudi skrajša.

Anton Pavlovič Čehov

Rojstva na današnji dan:

Marija Kmet, slovenska pisateljica
Blaž Arnič, slovenski skladatelj
Jean Simmons, angleško-ameriška igralka
John Lydon (Johnny Rotten), angleški punk pevec (Sex Pistols)
Katjuša Pušnik, slovenska alpska smučarka
Justin Timberlake, ameriški pevec in igralec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zvezde bodo v današnjem dnevu na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše ljubezensko življenje, ki bo končno zaživelo v pozitivni smeri za oba.

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi nepričakovanih ovir boste morali stvari rešiti veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav obetajoče rezultate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se lahko ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na neodobravanje. Nekaj težjih opravkov je vseeno pustilo posledice. Premislite o posvetu z najboljšim prijateljem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Družabno življenje boste z vplivom lune v ovnu prestavili v višjo prestavo, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Nova poznanstva bodo prinesla v vaše življenje zanimivo energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas osrečuje, pri tem pa ne boste pozabljali na svoje partnerske obveznosti. Zaljubljenost bo trajala in se zvečer prevesila v prijetno dogajanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V drugi polovici dneva boste prišli bolj do izraza kot solist, uspeha ne boste želeli deliti. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, vsak pogovor, ki bi lahko zgladil stvari, vam bo odveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zavedate se, da lahko z majhnimi koraki počasi napredujete. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s svojimi prijatelji in njihovimi problemi, ki niso majhni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se boste zaradi lune v ovnu soočali sami s sabo in z zadevami, ki so se nakopičile v preteklosti. Najbolj vas bodo motile nejasnosti na čustvenem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Divja energija, ki vam je v zadnjem času primanjkuje, se vam počasi vrača. Ugotovili boste, da ste veliko zamudili, s tem, ko ste se umikali in se neprestano zapirali v svoj svet.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nova poznanstva bodo osvežitev, ki vas bo z luno v ovnu popeljala tudi k temu, da se odpravite na nenavadno mesto in se neobremenjeno družite s podobnimi ljudmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše misli se bodo danes vrtele okrog prijateljskih zadev, ki vam delajo v zadnjem času manjše težavice. Začeti boste morali z odkritim odnosom, kar pa z luno v ovnu nikakor ne bo težko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dopoldanske ure bodo posvečene delu in razmišljanju o težjih projektih, ki lahko čez nekaj časa obrodijo sadove. Vendar si boste morali natančno zadati svoje cilje, ter poskrbeti tudi za finance.