Dnevni horoskop za 31. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni in nervozni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste uživali v pogovorih, dotikih in lepih trenutkih. Čas je za resnično sprostitev, saj boste kmalu spet obremenjeni z resnim delom, ki vas lahko izčrpa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Trudili se boste, da najdete soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal veliko nejasnih pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle v pravo smer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijatelj vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj ne boste najbolj prepričani, da ste pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo iskrenosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Videz bo za vas zelo pomemben, zato boste izbirali partnerje, ki bodo atraktivni in bodo privlačili pozornost okolice. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa drugim ne bo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na osebnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo zavidal.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Situacije se zaradi vpliva lune ves čas spreminjajo in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če prijatelj še ni povedal svojega mnenja, čas pa neusmiljeno teče.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni. Danes vam bodo na kožo pisani sproščeni in direktni ljudje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naveličani ste stalnega hitenja, uživali bi radi v krogu domačih in jih razvajali, kar si boste tudi izborili. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti za dogajanje.