Dnevni horoskop za 30. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan bo od vas zahteval reševanje težav, svojih in tujih, po drugi strani pa boste prišli do točke, da ste se spremenili, dopolnili in se nehali bati neznanega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kombinacije planetov vas bodo usmerjale v odkritost in premišljenost. Pomembno za vas bo, se izognete prevelikemu tveganju, lažem in špekulacijam, ki vam lahko ob neustrezni odločitvi prinesejo izgubo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Srečujete se z dejstvom, da ste telesno manj aktivni in motorično spretni. Ker so gibanje in druženje za vas pomembni komponenti, boste nemudoma organizirali tabor druženja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Soočiti se s seboj ni vedno lahko, je pa zanimivo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, da pa je ponos tisti, ki vam preprečuje spregovoriti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S svojo podobo boste navdušili modne privržence, ki vas povabijo k sodelovanju. Poslovna žilica je vaša strast, zato jo v današnjem dnevu izkoristite v svoj prid.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na področju kariere poskusite vzdrževati obstoječe stanje, le tako vam sledi obiranje sadov. Na čustvenem področju pa ste v obdobju rasti. Pustite stvari, da se same odvijejo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kreativnost in ustvarjalnost bosta vaša glavna aduta v današnjem dnevu. Vaš poslovni partner vam bo z navdušenjem ponudil sodelovanje in odprte roke pri odločanju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nakazano je, da podpora, ki ste jo pričakovali, ne bo prišla ob pravem času, zato se boste morala znajti sami. Morda se boste počutili osamljeni v vaši družini.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločnosti vam ne bo manjkalo v službi, kjer prevzamete vodenje in organizacijo. Vaša pomembna vrednota je delavnost, opazujte ljudi okrog sebe in se na podlagi videnega odločite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov vam nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zelo boste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim v večini izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.