Dnevni horoskop za 30. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde in astrološka znamenja?

V današnjem dnevu pričakujte okrevanje od globoko zakoreninjenih vzorcev in starih prepričanj, saj prihaja sveža energija. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Luna je v znamenju strelca.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Kadar ljubimo, iz dna svoje duše verujemo v nekaj, v čustva, močnejša od sveta, in polasti se nas spokojnost, porojena iz gotovosti, da nič ne more premagati naše vere.

Paulo Coelho

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub luni v strelcu negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne ljudi in njihove predloge. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne dojamete pravega razloga.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se bo izkazalo, da znate biti zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo zvečer dopolnile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osredotočeni boste na pomembne premike, še posebej dopoldne in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste mogli narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj navduševali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se bo popoldne pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas v domačem okolju ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje želje, saj je v zraku nemir.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vas se bo prebudil čuden občutek in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo tudi tolerance.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na področju čustev lahko prevzamete glavno besedo. S tem boste pridobili več zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce bolj neučinkoviti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu vam marsikaj ne bo všeč, saj se ne boste znali odločiti glede pomembnega vprašanja. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še kakšen dan časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v poslovno področje bo omogočila, da boste začutili notranji mir. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo razmišljali drugače.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Finančno ozračje bo danes kljub luni v vašem znamenju napeto, saj se bližajo nenadne spremembe. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste načrtovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Iskreni in direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli udejanjiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zamisli in ideje bodo danes drzne narave, zato boste deležni lepih komplimentov. Počutili se boste polni optimizma. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste z luno v strelcu zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi razumeli. Občutek boste imeli, da vas podpirajo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose.