Dnevni horoskop za 30. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite razigran ritem. Na družabnih srečanjih boste blesteli, saj boste klepetavi in samozavestni. Izogibajte pa se raznim govoricam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni. Smernica za naprej bo dejstvo, da morate v življenju počasi nekaj spremeniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zaradi vpliva lune razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni boste zaradi lune prodornejši kot običajno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo za vašo pozornost. Dobra energija bo spodbudila partnersko področje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dober odnos s prijateljem vam bo danes popoldan pomagal, da premagate svoje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč dvomite glede osebe, ki vse zaznava veliko bolj optimistično. Pričakovali ste drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo čim prej direktno soočiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Usmerite svojo moč, ki vam jo prinaša luna v razmislek in delo za izboljšanje materialne situacije. Privoščite si kaj lepega, kar vas bo ponovno prebudilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja odraz odgovornosti, ki pa jo vi zagotovo poznate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na dan prihajajo prikrite napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je povezano z razumom. Premostili boste slabo voljo.