Dnevni horoskop za 3. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite taktični, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo manjši nesporazum povzročil, da se boste počutili zmedeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes prihaja veliko prijetnih priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen. Čas izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes vam bodo ustrezali optimizem, velikopoteznost in lagodje. Po drugi strani vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in prinaša nekaj zmede v ljubezensko življenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Manj napetosti bo kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od vsakdanjosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikaj je v vaših rokah in lahko naredite tudi kakšen konkreten korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini. Odnosi s sodelavci se bodo počasi izboljšali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti s partnerjem ali prijateljem. Pogovorite se in olajšal vam bo odločitev, ki vas bo končno razbremenila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Soočate se s finančnimi težavami. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno. Večer bo prijateljsko obarvan.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, boste morali tudi kaj narediti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelj si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati, kar vas niti malo ne navdušuje. Ne sprenevedajte se, temveč storite kaj konkretnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo ste nezadovoljni z delom in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite današnji dan za razreševanje problemov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pod vplivom določenih novic se boste hitro odločili, saj je očitno, da nočete več čakati in opazovati. V ljubezni ste dokaj zagreti in tokrat ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete še vedno ne bo. Ne bi se radi zaleteli, vendar pa morate pustiti času čas. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami.