Dnevni horoskop za 3. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 3. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Venera vas bo prisilila, da se sestavite in kljub temu, da bi najraje odpotovali v neznano, zaključite z vsemi bremeni. Dokončajte začrtane cilje in ne imejte previsokih pričakovanj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete na domače dvorišče. V sredini dne se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo razvedrili na vseh področjih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven vaših okvirjev, saj boste deležni številnih potrditev in prijetnih komplimentov, ki jih poskusite izkoristiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate. Čustvena plat se bo proti večeru nekoliko izboljšala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ste se spočili in si nabrali novih energij, boste imeli željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V današnjem dnevu se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička in notranjega zadovoljstva. Vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo, dolgočasijo vas tudi nenehna vprašanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na vsakem koraku vas bodo želeli zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite skrivnosti zase. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, če ste pod velikim stresom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj previdnosti danes ne bo odveč. Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Odpre se vam bodo nove, vam nekoliko neznane poti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša psihična nestabilnost se počasi umika vstran. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stanje, ki ga doživljate na več področjih vas bo popeljalo v nekaj manjših konfliktov, v katerih nikar pretirano ne vztrajajte, saj bi si lahko zaprli določena vrata, še posebej na poslovnem področju.