Dnevni horoskop za 3. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 3. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 3. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes boste spoznali, da biti trmast nadzornik pomeni, da si želite zagotovilo za uspeh, še preden tvegate.

Ob 5.45 nastopi Prvi krajec

Luna – prvi krajec

Današnji prvi krajec prinaša dejaven čas. Tekočine v telesu bodo razburkane, zato odsvetujemo napore, bodite previdni pred poškodbami. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Luna je v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kakšne zvezde.

Feuillet

Mars preide v znamenje strelca

Z Marsom v ognjenem strelcu prihajajo dobro razvita sposobnost za govor, logično ter urejeno razmišljanje. Sicer boste ambiciozni, vendar le v primeru, če vas bodo zadeve resnično zanimale. Hrepeneli boste po uspehu, vendar ne boste dovolj vztrajni, da bi dokončali premike.

Pri pogajanju in v življenju boste strastni, velikodušni in pogumni. Ne bodite presenečeni, če boste nekomu brez razmišljanja ponudili uslugo, saj bo Mars v tej poziciji vzpodbudil vašo radodarnost in prijaznost.

Imeli boste veliko priložnosti, da zasijete v lepši luči, ter da se morda opravičite nekomu, ki ste ga prizadeli. Ljubljeno osebo boste kovali v zvezde, zato se lahko zgodi, da boste imeli na sebi rožnata očala, ampak nič zato, pomembno vam bo le to, da ste zadovoljni sedaj, v tem trenutku.

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Sergio Leone, italijanski filmski režiser
Mel Columcille Gerard Gibson, ameriško-avstralski filmski igralec
Bojan Križaj, slovenski alpski smučar
Fjodor Nikolajevič Jurčihin, ruski kozmonavt
Michael Schumacher, nemški voznik Formule 1
Nejc Pečnik, slovenski nogometaš

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 3. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Previdni bodite v odnosih s sodelavci, saj vas zaradi raztresenosti ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse na svojem mestu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav. Ljubezenske zvezde bodo tekom dne zelo radodarne, zato se ne bojte soočiti se s partnerjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite obdržati dobre stike z vsemi, ki vas spodbujajo in spoštujejo. Ohranite svoje bistvo, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se na to, da boste več razmišljali kot storili. Danes namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati in vam svetovati. Morda je prišel čas, da spremenite smer svoje poti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile v sredini dne. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam odtrga vaš zagon.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste spopadli bolj samozavestno kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji se boste spomnili na lepe trenutke. Zato boste zvečer zopet optimistični in nasmejani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Srečanju, ki vas bremeni, se boste želeli izogniti, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več motivacije ter iskrenosti, po kateri hrepenite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša koncentracija bo danes na najvišji ravni in z njeno pomočjo boste lahko dosegli kar ste si zastavili. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije bo prinesla največ koristi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste premalo sočutni in razumevajoči, da bi bili nekomu v tolažbo. Kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, prihaja red in morda kasneje celo nagrada.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih s tistimi, ki vam ponujajo nenavadne zaključke. Poiskati bo potrebno prave besede, da stvari obrnete v pravo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas ljudje ne razumejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje cilje, saj je v zraku nemir, obarvan z nervozo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se bo izkazalo, da ste zelo prilagodljivi in sočutni. V ljubezni prihaja simpatičen navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo dopolnile.