Dnevni horoskop za 29. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

To je ugoden čas za spremembe, ki bodo zahtevale, da boste jasno določili pravila in dolžnosti, da bi dosegli harmonijo v odnosih. Ne bo šlo lahko, saj nikakor ne boste smeli mešati preteklosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustveno boste danes v nekoliko zmedeni poziciji. Vaša notranja moč je manjša, zato poskusite biti čim bolj samozavestni in sigurni v svoja čustva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vidno je, da vas močno obremenjujejo določeni vzorci, povezani z osebami, ki se ne bodo spremenile in le jemljejo vašo energijo. Usmerite se v več odločnosti in ne delajte stvari, ki vas onesrečujejo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odpustite vse kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno. Kakorkoli in kdorkoli vas zadržuje pri koraku naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Breme in odgovornost, pesimistično vzdušje, žalost, malodušje in nedoločen občutek izgube so faktorji, ki bi jih morali čim prej črtati. Vsaka težava se vam zdi večja, kot v resnici je.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko navezali na novo osebo, saj boste ves čas v dvomih. Poglobili se boste v vezo in končno začeli zaupati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase, zato se počasi odpravite v kakšno drugo smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči. Luna v vam prinaša nekaj ovir na osebnem in čustvenem področju, saj boste hladni in zaprti vase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pripetljaji, ki se bodo vrstili, vas lahko vodijo v konflikte ali osamo. Morali se boste prilagoditi, Luna pa bo od vas zahtevala tudi to, da postanete v odnosih bolj odgovorni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Samo cilj za bolj zdravo življenje bo premalo, resno razmislite o načinu prehranjevanja. V današnjem dnevu imate odlične pogoje, da naredite korake v tej smeri.