Dnevni horoskop za 29. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29 oktober 2019, zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 29 oktober 2019. Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Luna je v škorpijonu.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Obstajajo trenutki, ko se v našem življenju pojavijo težave in ne moremo narediti ničesar. Težave se pojavijo z razlogom. Šele, ko jih prebrodimo, razumemo, zakaj so se pojavile.

Paulo Coelho

Dnevni horoskop za 29 oktober 2019

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samozavest, ki jo prinaša luna v škorpijonu, vam bo danes v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to kaj se bo dogajalo. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki zadevo obvlada.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo vašo izgubljeno motivacijo in voljo. Pozno zvečer boste veliko bolj optimistično naravnani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Energija današnjega dne, ki jo prinaša luna v škorpijonu, bo spodbujala bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu, ki ste mu všeč ne bo najbolj po godu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odmislili boste notranjo zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj bo danes končno na vaši strani, zato se podajte v konkretno akcijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 29 oktober 2019

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovno boste delovali prodorno, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Zasebno boste odprti in pokazali boste zanimanje ter osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami nezadovoljna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste kljub ugodni luni raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste napeti in nervozni, saj se boste znašli v dilemi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihajajo številne obveznosti, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vas bo prepričala. Ostane še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi tako kot bi želeli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največ nesporazumov bo na zasebnem področju, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, zato ne oklevajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ležerni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso podobni. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah veliko lažje izognili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravljeni boste prepustiti se energijam okolice. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko na področju dela pomagajo, česar prej nikakor niste želeli sprejeti.