Dnevni horoskop za 29. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem možnim konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko situacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadeva, ki je za vas pomembna, se bo odvijala drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč ste se sprostili, in to lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem in osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj zoprnih sitnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ves dan boste sanjarili o ljubezenskih podvigih. Raje zberite pogum in simpatijo enostavno presenetite, saj boste zelo zadovoljni. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih in strastnih zamisli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebuja se vaša ustvarjalnost in pred vami je tudi srečanje, morda celo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo. Pustili boste odličen vtis in odlično poskrbeli za svoje potrebe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čutili boste da ste utrujeni in željo po tem, da se umaknete. Skrbno boste v popoldanskih urah razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zadnje čase precej napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija čudna. Tokrat boste res imeli precej sreče in lepih priložnosti, ki jih boste lahko udejanjili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite napredka. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obtičali v coni nezadovoljstva. Bodite pozorni z nekom, ki je izredno zahteven in nikakor ne popušča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje možnosti, saj bodo posledice v nasprotnem primeru zelo obremenilne.