Dnevni horoskop za 28. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezenski pripetljaji, ki se bodo vrstili vas lahko vodijo v konflikte ali osamo. Morali se boste prilagoditi, Luna pa bo od vas zahtevala tudi to, da postanete v odnosih bolj odgovorni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V marsikateri kočljivi situaciji vas danes lahko reši vaš ego, ki pa ga bo v odnosih potrebno malce bolj nadzirati. Prišli boste tudi do mnogih spoznanj in želje po napredku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V sebi imate največji potencial za uspeh, ki si ga uničujete s tem, da se še kar obotavljate in ste sami sebi največji sovražnik. Naredite danes nekaj zase!
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je dan, bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva. Vaši odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napredek bo opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v vašem čustvenem ravnotežju in družbenemu položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na delovnem mestu boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja med zaposlenimi. S pomočjo Lune omilite situacijo in se še v pravem času opravičite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odprti in razigrani boste še posebej proti koncu dneva. Tisti, ki ste v vezi lahko naletite na partnerjevo ljubosumje, saj ne bo razumel, da se želite samo zabavati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zanimivi trenutki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku. Povečala se bo tudi vaša motivacija, ki jo bo v večernih urah še dodatno okrepila vaša samozavest.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lahko se podate v akcijo, izid bo v današnjem dnevu dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Negativen način razmišljanja tokrat pustite za seboj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zagon, ki ga lahko pričakujete danes, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem področju. To bo razblinilo vaše strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah, ki bodo gorivo za ambicije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne podcenjujte potencialnih kandidatov, saj vas lahko presenetijo, še posebej proti večeru, ko se vam bo dogajalo veliko zanimivega. Tisti, ki le sanjarite o nekom, boste sposobni vse skupaj prekiniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile v preteklosti. Drugo vprašanje je, kdaj boste z ljubezenskimi ranami zares opravili v celoti.