Dnevni horoskop za 28. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo astrološka znamenja?

Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati.
Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Danes se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, zato se že vnaprej pripravite na manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Iskanje sreče prihaja na plano, še posebno danes, ko bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti v prihodnosti.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Spremembe na ljubezenskem področju bodo kmalu postale neizogibne, a boste kljub temu še vedno odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo napredek. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti in zapleti na ljubezenskem področju.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite veliko več.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Želite si nekaj konkretnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj kar pričakujete že dlje časa. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo dobro vplivala tudi na okolico.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Preveč govorite, toda kljub temu boste danes ves dan v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v nezavidljivem položaju.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih in se ob njej odlično počutite. Večer vam prinaša razigrana presenečenja.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo danes v notranjosti vznemirjala.