Dnevni horoskop za 28. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 28. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 28. januar 2020, astro napoved za vsa zodiak znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Oglejte si danes vsak kotiček svojega življenja, dober, slab ali neopredeljen. Vsak nosi oznako osebne in enkratne ustvarjalnosti.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

LUNA  JE V ZNAMENJU RIB

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Dan in noč vedno sanjam z odprtimi očmi.

José Julian Martí y Perez,

Rojstva na današnji dan:

José Julian Martí y Perez, kubanski pisatelj, pesnik, novinar, upornik
Nicolas Sarkozy, francoski predsednik
Gianluigi Buffon, italijanski nogometaš
Jasmin Handanovič, slovenski nogometaš
Nick Carter, ameriški pevec
Elijah Wood, ameriški filmski igralec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ravnajte danes diplomatsko in poskusite doseči srednjo pot, konflikt se vam ne bi izplačal. V partnerstvu boste pogrevali stare zadeve, želeli boste slišati obljube in komplimente.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Neposlušnost drugih vas bo danes vznemirjala, posebno, če gre za izredno resna vprašanja. Tudi v ljubezni se nikar ne zapletajte preveč saj luna v znamenju rib prinaša zasanjanost in neodločnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Povezovanje z drugimi bo danes ustvarilo veliko prijetnih občutkov in možnost še večjega zbliževanja. Skušajte svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo, kar pa ne bo tako enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z vsem, kar ste si pred časom zastavili. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso podobni in nekako ne razumejo vaših stališč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne ustrašite se priložnosti, ki prihajajo, veliko moči boste imeli za spopadanje z njimi, predvsem pa se začnite zavedati lastne vrednosti in jo unovčevati. Z luno v ribah poskrbite za sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste v svojih podvigih uspešni, tudi če je vse skupaj povezano z delom. Vsekakor pa si organizirajte tudi nekaj več prostega časa. Ne oklevajte s pomembnim vprašanjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, in se jih držali do konca, kljub temu, da vas bo luna v ribah večkrat vmes zmotila z zasanjanostjo. Zdravje vam bo zelo dobro služilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Doma ne sproščajte svojih napetosti na partnerju, sploh ne s prepiri, ki ne vodijo nikamor. Ne izgubljajte živcev, ko se dogodki ne odvijajo tako, kot ste si zamislili, raje se umirite in počakajte na boljši trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V službi bo naporno, saj boste morali dogajanje ves čas pozorno spremljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako, raje delujte optimistično in pošteno, kot znate samo vi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Uredite vse dokumente in pomembne zadeve, nihče vas ne bo čakal. Na marsikaj boste gledali bolj lahkotno, sicer pazite, da vsaj pri pomembnih dogovorih ne bi zamujali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadevo, ki se je razvila pred kratkim, morate umiriti, predvsem pa morate spoznati kaj si v resnici želite. Medtem ko rešujete tuje probleme, se lahko nekdo poigra z vašimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se skušajte z energijo lune v vašem znamenju priklopiti na nežno energijo in se na področju ljubezni predati brez zadržkov. Nežen pristop vas bo popolnoma očaral.