Dnevni horoskop za 28. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Imate še dovolj časa, da se pripravite na nekaj nalog, zato nikar tako ne hitite. Mogoče je prenavljanje stika z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čez dan boste zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijateljem izkažite pozornost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste izborili za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes zaupajte šestemu čutu in mu spontano sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar luna kaže, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga skovali v preteklih dneh.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vztrajanje, ki ga prinaša luna je pozitivna lastnost, danes pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli pri dokončevanju določenega projekta. Vaši načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni z doseženim. Varujte se opravljanja, ki vas lahko veliko stane.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Situacijo, ki vas obremenjuje je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne pretiravajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste malce nezadovoljni. Res je, da ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel šele konec tedna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počutje bo zaradi vpliva luna spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vam znajo slediti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi veliko obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo.