Dnevni horoskop za 27. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bi lahko ponovno prinesel na plano dvoumna pretekla dejanja ki lahko vplivajo na vašo podobo in posledično kariero, ter na nekaj negativnih položajev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment. Na področju dela se boste ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in dodatne energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se boste soočili z različnimi znanji, se boste veliko lažje znebili cinizma in prevlade v sporih, ter tako lažje našli skupni jezik s svojimi nasprotniki.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno, zato bodite budni. Za nove načrte ni primeren čas, ker boste vse zaznavali zelo kritično.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskusite poiskati in občutiti resnico v notranjosti, ki je rešitev vaših konfliktov in potem pustite, da vas resnica počasi vodi do korenitih sprememb lastnih navad.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Težko boste v odnosih prikrivali resnico, temveč jo boste povedali direktno v obraz. Danes boste večkrat popolnoma prepričani v svoj prav, narasla bo vaša samozavest.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Osredotočate se na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah neredi poskušate ustvariti popoln red. Nase niste popolnoma osredotočeni, pač pa poskušate vedno ustreči drugim ljudem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za nove načrte dan ne bo primeren čas, ker boste dogodke in ljudi zaznavali zelo kritično, hkrati pa boste prepričani, da imate sami najbolj prav, kar vas lahko žal drago stane.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar danes o svojih financah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo na tem področju izkoristil. Dodatni denar modro naložite, saj vam lahko hitro skopni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na fizični ravni se vam bodo danes situacije sprostile končno boste ponovno sposobni funkcionirati brez slabega počutja, strahov in omejitev. Prihaja zadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše osebno življenje bo zasenčilo poklicno življenje ali materialne dejavnosti v tem ciklu. Odnosi z družino, se lahko bistveno izboljšajo, kar vas bo notranje pomirilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Deležni boste veliko novih priložnosti, vendar bo potrebno vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja. Odnosi bodo sproščeni, neiskrenost pa vas bo usmerila na drugo pot.