Dnevni horoskop za 27. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Danes vstopajo v vaše življenje mirnost, sposobnost samostojnega delovanja in odločanja, enakomerna prisotnost, usklajenost, zlasti v izrednih razmerah in ustvarjalno vedenje. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaželeli si boste več svobode in samostojnosti, prepričani, da si to tudi zaslužite. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno akcijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke, intuicijo in se izražati na kreativen način. Okolica bo opazila vaš interes in vas pohvalila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate nekaj manj časa, kot ste načrtovali, saj bo v ospredju nekaj, s čimer ste morda odlašali, ker se še niste počutili pripravljeni. Tokrat se boste najbolje znašli kar sami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vrzite čez ramo nekaj, kar vas je v preteklih dneh obremenjevalo, ker vas življenje še enkrat konkretno prepričuje, da se vse rešuje veliko hitreje, kot sploh lahko upate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naleteli boste na dober odziv, celo pri zadevah, ki so bile v preteklih dneh dokaj težavne. V ljubezni se vam vračajo spomini, to vas vsekakor lahko zbliža z ljubljeno osebo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekaj zanimivih dogodkov bo zaznamovalo današnji dan, sicer pa morate čim prej odgovoriti in podariti namig, kaj si v resnici sploh želite. Prijatelj je že nekoliko neučakan.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše družabno življenje bo pestro, vseeno pa pazite z nekom iz domačega kroga, ki morda vseeno nekoliko preveč vleče na svojo stran. Varujte zvečer svoj duševni mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste navdušeni nad nekom, ki vas bo prijetno presenetil. To je trenutno edini način, da odklene vrata vašega srca, saj potrebujete nekaj neobičajnega in svežega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse, kar se dogaja na ljubezenskem področju, vas očitno ne more izučiti, če se še trmasto oklepate svojih načel. V prijateljskih odnosih pa se izogibajte pogovorom o preveč zasebnih temah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste aktivni, kljub temu se težje odločate, posebno če se nahajate med dvema ognjema. Morda boste celo presenečeni nad tem, kako razmišlja nekdo, ki vam je všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Všeč vam bo, da se prijatelj bojuje za vas ali pa vam vsaj jasno izkazuje svojo naklonjenost in dobre namene. Pazite, da ne bi začeli pretiravati okoli zadev, ki niso pomembne.