Dnevni horoskop za 27. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes imate zaradi ugodnega vpliva Merkurja odlične možnosti, da navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Popoldne se posvetite prijateljem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne obremenjujte preveč ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na deloven mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, saj boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in napolnili energijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izredno nemirni in fizično neučakani boste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pred vami je zelo zanimiv dan. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vaš nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju dela niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste sledili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno boste zaradi vpliva lune uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko hitra reakcija povzroči napetosti. Predolgo se že vsem samo prilagajate, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite nekoliko bolj za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase, ker takšnega tempa ne boste mogli zdržati več dolgo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste veliko bolj sigurni v svoj prav.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Srečanje vam bo po dolgem času prebudilo misli, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril tako, da boste zadovoljni.