Dnevni horoskop za 27. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Danes imate zaradi ugodnega vpliva Merkurja odlične možnosti, da navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Popoldne se posvetite prijateljem.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Ne obremenjujte preveč ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Na deloven mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, saj boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in napolnili energijo.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Izredno nemirni in fizično neučakani boste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Pred vami je zelo zanimiv dan. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vaš nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega časa.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Na področju dela niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste sledili.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Poslovno boste zaradi vpliva lune uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko hitra reakcija povzroči napetosti. Predolgo se že vsem samo prilagajate, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Poskrbite nekoliko bolj za svoje osebno počutje, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase, ker takšnega tempa ne boste mogli zdržati več dolgo.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste veliko bolj sigurni v svoj prav.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Srečanje vam bo po dolgem času prebudilo misli, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril tako, da boste zadovoljni.