Dnevni horoskop za 26. september 2019

Dnevni horoskop, s katerim bo dan lepši.
Dnevni horoskop, s katerim bo dan lepši.

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z nadrejenimi ne boste imela dobrega odnosa. Možno je, da so pričakovanja povsem drugačna od njihovih, zato bi bilo dobro, da dobro premislite, ali vam takšni odnosi sploh ustrezajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste v svoje življenje vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati. Danes bo za vas pomembno delo in seveda ambicije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preplavi vas lahko občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate nekje v ozadju. Če imate zdravstvene težave, jih nikakor ne bi smeli ignorirati, ampak se z njimi soočiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Da bi se v današnjem dnevu izognili turobnim mislim in občutku nepravičnosti, si morate priznati tudi svoje umske sposobnosti in jih negovati. Pustite času čas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločitev, ki prihaja danes, bo morda resda zahtevala več odrekanja in naporov, toda dobro veste, da je dolgoročno veliko boljša in morda tudi donosnejša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na področju kariere boste v današnjem dnevu še bolj nagnjeni k idealizmu. Bolj boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred večjimi odločitvami preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi nestrpnosti spregledala kakšno malenkost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Situacija, v kateri se nahajate, bo postavljena na preizkušnjo. Naenkrat vas bodo karakteristike nekoga začele omejevati in motiti, zato ne bodite presenečeni, če boste razmišljali o spremembah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli danes dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim, še posebej v večernih urah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj na valovni dolžini.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja morda vzrok novo življenjsko prepričanje ali pa boste preprosto bolj samozavestni in zato pripravljeni sprejeti več izzivov. Vabili vas bodo v večjo družbo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odličen dan. Drznejši boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov, s katerimi boste preizkušali meje svoje vzdržljivosti.