Dnevni horoskop za 26. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

V današnjem dnevu pričakujte navdih, sposobnost ustvarjanja v umetnosti in v stiku z višjimi svetovi, skratka sijoč, mavrični pogled na vsa področja življenja. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko vas bo skrbelo, da v določenem krogu ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, prisluhnili vam bodo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste uredili svoje misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenske zvezde bodo spremenile svoj položaj in trenutno so vam zelo naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša pozornost bo usmerjena na finančno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pohitite, če si želite srečati z nekom, ki vam je že nekaj časa zelo všeč. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta čustven napredek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo in iščejo napake. Tudi vi občasno ponavljate nekaj kar drugim ni všeč. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z ljubljeno osebo si želita različne stvari in danes bo v ospredju nasprotovanje. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi razuma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preteklost je nekaj, kar je že zdavnaj minilo. Svoje notranje občutke boste zlili na list papirja in tako vam bo lažje. Prožno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli preobrazbo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da ne cenijo vašega mnenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ob srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen. Razmerje pa nikakor ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas po vašem mnenju ni vreden.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo.