Dnevni horoskop za 26. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je naporen dan z neugodnim vplivom lune. Opazili boste, da nekdo želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je naklonjen, jo boste tudi dobili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite strasten večer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom in vplivu planetov. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Niste zadovoljni in nikakor ne morete uskladiti vseh svojih obveznosti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane še delovna naloga, kjer bi potrebovali tudi kanček sreče. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, trenutno še ni pripravljen na pogovor.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi nakopičenega dela boste postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj dozdeval nekako nemogoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se vam bo nasmehnil.