Dnevni horoskop za 26. aprila 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. aprila 2020

Dnevni horoskop za 26. aprila 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Danes boste naravni tekmovalno. Brez pravega razloga boste zelo nemirni in potrebovali boste veliko pozornosti. Ne boste prenesli, da vas bi kdorkoli zadrževal ali vam postavljal omejitve.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 26. aprila 2020

LUNA JE V ZNAMENJU DVOJČKOV

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu.

Danes praznuje Melanija Trump

Melanija Trump – S štirimi planeti v znamenju Bika predstavlja osebo, ki ji družina največ pomeni. Sonce ima v znamenju Bika kar nakazuje, da je oseba mirne in uglajene narave, navadno bolj tiha in zadržana. V njej je nekaj domačega, nekaj prijaznega, zaradi tega jo imajo ljudje radi. Je dobrega srca, tudi dobrodelno usmerjena. Mars ima v znamenju Dvojčkov zato je pri izražanju odločna in si pomaga s svojim odličnim igralskim nastopom.

Melanija Trump – Vse najboljše!

Luno ima v znamenju Kozoroga kar nakazuje, da je umirjena in lepa. Je izredno privlačna oseba, ki očara ko stopi v prostor. Ljubi globoko in brez zadržkov, zato je zelo razočarana, če partner ne deli enake intenzivnosti čustev. Njen Jupiter se nahaja v znamenju Škorpijona, zato izjemno rada preseneča.

Zakaj si pravil, oče, mi nekdaj
o svetski sreči, oče? Sen je sen!
Življenje je sovraštvo, večen boj …

Dragotin Kette

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Axél Waldemar Gallén – Akseli Gallen-Kallela, finski slikar
Carol Burnett, ameriška filmska igralka
Giorgio Moroder, italijanski skladatelj in producent
Jure Bogataj, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je v Ljubljani umrl slovenski pesnik Dragotin Kette, star komaj 23 let. Podpisan je bil Londonski sporazum, v elektrarni Černobil v Ukrajini zgodila jedrska nesreča in svetovna organizacija za intelektualno lastnino je razglasila 26. april za svetovni dan intelektualne lastnine.

Današnji dnevni horoskop za nedeljo 26. aprila 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse kar se bo dogajalo, bo od vas zaradi vpliva lune v dvojčkih zahtevalo več prilagodljivosti. Najboljše se boste počutili v družbi s svojim mobilnim telefonom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Domači vedno več zahtevajo od vas, vi pa ste znani po tem, da se ustavite takrat, ko na vas preveč pritiskajo. V družni bo nekaj napetosti, vendar le zato, ker boste vsi razdražljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, glede česar sta se z drago osebo dogovarjala že pred kratkim, je še vedno v zraku. Kljub temu boste z luno v vašem znamenju še zagnani, posebno v odnosih s starejšimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prisluhnite kljub živahnemu vplivu lune v dvojčkih svojim čustvom. To, kar se dogaja, je nekaj, kar ste že zaslutili in zdaj naj vam ne bo pretežko odločiti se. Nekaj v povezavi z osebno rastjo vas bo pomirilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogovorite se z ljubljeno osebo, ne preveč zares, bolj lahkotno in igrivo, toliko, da se okrepijo stare vezi in se zopet zaiskrijo iskrice v očeh. Marsikaj se lahko razvije iz neobvezujočih pogovorov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevna astro napoved.

V današnjem dnevu boste izredno zadovoljni, saj se bosta z drago osebo hitro dogovorila. Samski pa boste svojo sorodno dušo srečali iskali po spletnih klepetalnicah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes, ko vas bo zmedla luna v dvojčkih lahko nekoliko spremenite taktiko ali pričakovanja, saj ste se na področju odnosov znašli v čudnem labirintu, ki vas vleče navzdol.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najbolj se boste ukvarjali z odnosi, in ker je trenutno na vidiku nekaj zapletov, bodo ti vznemirljivi, pa tudi napeti in zahtevnejši. Počakajte še kakšen dan in nasmehnila se vam bo sreča.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno je, da se ne igrate preveč z besedami, saj bo na drugi strani ljubljena oseba, ki veliko bolj ceni povsem odkrit in enostaven pristop. V večernih urah sledi več romantike.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša sreča se sedaj bohoti, prehajate v čas zadovoljstva, zato le to spretno izkoristite in se počasi podajte novim zmagam naproti, saj vam prinašajo več prijetnega dogajanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes zagotovo ne boste med najmočnejšimi. Nekaj se še ne odvija tako, kot si želite, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in čustva so obojestranska.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan, ki ga bo spremljala luna v dvojčkih bo dokaj zanimiv in ugoden. Vse boste izvedeli ob pravem času in ostane vam le, da se dogovorite o želji, ki naj bi se uresničila v prihodnosti.