Dnevni horoskop za 25. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali. Veliko vam bodo pomenili iskreni odnosi, ki jih boste tkali s tistimi, ki so vam vsaj nekoliko podobni in imajo enake cilje.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Ljudje okoli vas vam pri napredku danes ne bodo v nobeno pomoč. Ne ozirajte se na njihove nezadovoljne obraze in kritike, ter nadaljujte s svojim tempom.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Ne bodite presenečeni, če bodo vsi nekaj želeli od vas, vendar ne boste imeli energije zanje, zato boste sposobni v določenih situacijah reči ne in se postaviti zase.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo v današnjem dnevu usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Velik poudarek bo danes na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več pestrosti in igrivosti. Pazite le, da ne boste v večernih urah preveč pritiskali na svojega partnerja.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Pred vami je danes čas obarvan z nervoznim razmišljanjem in pretiranim analiziranjem. Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Do sedaj ste dobro funkcionirali, saj vam je moč dajala samozavest, sedaj se boste pa morali z težavami soočiti. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Določene energije vas ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je za vas lahko uničevalna in vam blokira možnosti, da na poslovnem področju dosežete še boljše rezultate.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Največ uspehov pričakujte zjutraj, ko bodo poudarjeni vaši čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo določeni preizkusi.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Veliko bo razmišljanja o tem ali je smiselno nadaljevati ali zaključiti določeno zadevo, saj vam bo vse jasno. Vendar počakajte s konkretnimi odločitvami in dovolite dnevu da vas preseneti.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila igre. Največ boste dosegli brez veliko besed. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki jim zaupate.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Preveč ste previdni, kar blokira vaš uspeh. Včasih bi se morali preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj vam to prinaša boljše rezultate in stabilnost.