Dnevni horoskop za 25. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni vaša stvar, da bi presojali, kaj je v neki situaciji prav. Ne glede na to, kako ste vanjo vpleteni sami, o tem bo odločal nekdo z večjimi pooblastili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se danes ne smilite sami sebi, saj se vam v drugem delu dneva nizajo zanimive priložnosti, povezane z ljubljeno osebo. Odprite svoje srce in prihaja nova energija.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč zlahka se razburite. Čeprav ni vedno lahko, je na področju odnosov vendarle bistveno, da znate gledati na dogajanje tudi skozi oči svojih bližnjih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z osebo, ki vam že dolgo ogreva srce, se bosta resnično ujela. Prihaja svežina v odnosih in rešene situacije, ki bodo danes privabile zadovoljstvo v vaš objem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Proti koncu dneva boste vedno bolj napeti, še posebno, če ljubljena oseba ne bo izpolnila vaših pričakovanj. Neučakano boste zavračali vsakršne izgovore.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Posebej pomembno vam bo, da boste lahko povedali tisto, kar mislite. Ne boste pustili, da bi vas kdo kakorkoli omejeval. Poslušajte nasvete prijateljev, preden se v neki zadevi dokončno postavite na lastne noge.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preložite potovanje ali težje fizične opravke. Morda ste pod pritiskom, sicer pa ne boste dosegli ničesar s tem, da se na vrat na nos poženete v nekaj, na kar še niste pripravljeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če si na ljubezenskem področju želite svežine, potem se rešite iz neplodne zveze in sklenite novo. Dan bo primeren tudi za to, da se s partnerjem pobotate ali pa začnita na novo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z lahkoto boste dosegli potrebne spremembe. Zavedajte pa se, da ima vsaka stvar svojo ceno, ki pa je lahko večja ali manjša.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na pravi poti ste in večino ovir vam je že uspelo premagati. Bodite še zlasti pozorni na podrobnost, katere pomena v danem trenutku še ne boste mogli prepoznati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srčni izvoljenec bo opazil vašo energijo in tako boste v ljubezni dosegli več kot običajno. Resnica se bo skrivala v tem, da je sreča na strani iskrenih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Povečana občutljivost vas bo delala nepredvidljive in včasih tudi vzkipljive. Vzpostavite razdaljo med seboj in svetom, v kateri bo dovolj manevrskega prostora, predvsem pa se ne razburjajte preveč.