Dnevni horoskop za 24. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes vas bo presenetila nepričakovana ovira, pri kateri bi se bilo dobro zanesti na nasvet tistih, ki vas poznajo. Če boste delovali na silo, bi se vam to lahko hitro maščevalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste postali popolnoma sigurni vase in v svojega partnerja. Gradila bosta na globokem zaupanju in romantičnih vzgibih, ki bodo v vajino vezo dodali še delček dobre energije. Samski boste diplomatski.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju spolnosti boste danes v popoldanskih urah bolj dovzetni za čustva, ki jih boste povezovali s strastjo. Pojavi se lahko tudi nekaj neupravičenega ljubosumja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sebičnost se vam danes res ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih kolegov. Pogovori, sporazumi in kompromisi so pomembni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počasi se premikate proti svojim ciljem na čustvenem področju. Nehali boste živeti v iluziji. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste končno začeli gledati realno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko današnji dan, če boste malo bolj zbrani zelo prijeten. Nekateri boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če ste v vezi, se boste ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja. Zaželeli si boste premikov, ki pa bodo seveda odvisni tudi od vašega partnerja. Odnosi bodo zvečer skladni in umirjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nenadoma ne boste več čutili teže nesamozavesti, saj jo boste zamenjali vera vase in s tem večja odločnost. Pri tem vam bodo v veliko pomoč tudi vaši bližnji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančno bo danes napeto. Če ste v kratkem izvedli določen nakup in pri tem vzeli posojilo, se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikakor ne obtožujte nekoga, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in večjih konfliktov brez pravega vzroka.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odnosi bodo za vas na prvem mestu, denar vam niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi, saj so vas vajeni, da ste večinoma materialno zelo natančni.