Dnevni horoskop za 24. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Tako kot znate vi družinskega člana spraviti ob živce, zna tudi on vas! Po dopoldnevu pa imate pred seboj bolj obetaven dan. Pot vam bo prekrižal prav prijeten in simpatičen neznanec.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Opazili boste, da ste pri novem projektu že zelo zgodaj dobili posnemovalce. Postali boste bolj pozorni na to, da vam ne bi kje uhajale pomembne informacije.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Realno sliko o stanju boste dobili šele, ko boste natančno preučili vse okoliščine. Pred tem ne dajajte nikakršnih izjav, saj bi bile lahko napačne ali celo krivične.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Nekomu še ne zaupate. Potrebujete še veliko časa, da bi se prepričali o dobrih namenih, še zlasti če je vse skupaj povezano z zadevo, o kateri v zadnjih časih največ razmišljate.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Vaša zdravstvena situacija ni idealna, vendar jo lahko izboljšate. Morali boste do neke mere spremeniti svoj način razmišljanja in vsakdanjo rutino.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Osebne zadeve vam ne bodo dale miru, zato boste nekoliko raztreseni. Pazite, da ne bo prišlo do napake, ki bi še dodatno zapletla situacijo. Preveč napeti ste.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Nekdo ni prav vaša sorodna duša in ničesar še nista rešila, toda vseeno ga pogrešate. Spet se prebujajo vaše šibke točke, to je tokrat glava. Zato dobro premislite, kako boste funkcionirali.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Brezskrbno razmišljanje se bo popoldne srečalo s povečano odgovornostjo. Lahkotnega vedenja bo konec, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Ne čakajte, da bodo drugi videli stvari tako kot vi. Mnenja bodo vedno različna, tudi če je resnica samo ena. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti vaše pozornosti, vztrajnost naj bo pri roki.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Napoveduje se nekaj težav okoli dediščine ali večjih družinskih stroškov. Bodite obzirnejši, ko boste govorili o svojih čustvih. Spomniti se morate, da so dejanja močnejša od besed.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Ne boste se branili pokazati svojih sposobnosti širšemu občinstvu. Blesteli boste pri projektih, ki zahtevajo iznajdljivost in komunikacijske sposobnosti.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Pred vami je prijeten dan, posebno ko boste nekaj poslovnih obveznosti končno pustili za seboj. V ljubezni je ugoden trenutek za iskren pogovor, tudi glede resnih zadev.