Dnevni horoskop za 24. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tako kot znate vi družinskega člana spraviti ob živce, zna tudi on vas! Po dopoldnevu pa imate pred seboj bolj obetaven dan. Pot vam bo prekrižal prav prijeten in simpatičen neznanec.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Opazili boste, da ste pri novem projektu že zelo zgodaj dobili posnemovalce. Postali boste bolj pozorni na to, da vam ne bi kje uhajale pomembne informacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Realno sliko o stanju boste dobili šele, ko boste natančno preučili vse okoliščine. Pred tem ne dajajte nikakršnih izjav, saj bi bile lahko napačne ali celo krivične.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu še ne zaupate. Potrebujete še veliko časa, da bi se prepričali o dobrih namenih, še zlasti če je vse skupaj povezano z zadevo, o kateri v zadnjih časih največ razmišljate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša zdravstvena situacija ni idealna, vendar jo lahko izboljšate. Morali boste do neke mere spremeniti svoj način razmišljanja in vsakdanjo rutino.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Osebne zadeve vam ne bodo dale miru, zato boste nekoliko raztreseni. Pazite, da ne bo prišlo do napake, ki bi še dodatno zapletla situacijo. Preveč napeti ste.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo ni prav vaša sorodna duša in ničesar še nista rešila, toda vseeno ga pogrešate. Spet se prebujajo vaše šibke točke, to je tokrat glava. Zato dobro premislite, kako boste funkcionirali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Brezskrbno razmišljanje se bo popoldne srečalo s povečano odgovornostjo. Lahkotnega vedenja bo konec, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne čakajte, da bodo drugi videli stvari tako kot vi. Mnenja bodo vedno različna, tudi če je resnica samo ena. Naredite si načrt, pri katerem naj nič ne zmoti vaše pozornosti, vztrajnost naj bo pri roki.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Napoveduje se nekaj težav okoli dediščine ali večjih družinskih stroškov. Bodite obzirnejši, ko boste govorili o svojih čustvih. Spomniti se morate, da so dejanja močnejša od besed.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne boste se branili pokazati svojih sposobnosti širšemu občinstvu. Blesteli boste pri projektih, ki zahtevajo iznajdljivost in komunikacijske sposobnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je prijeten dan, posebno ko boste nekaj poslovnih obveznosti končno pustili za seboj. V ljubezni je ugoden trenutek za iskren pogovor, tudi glede resnih zadev.