Dnevni horoskop za 23. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite, da ne bo nekdo preveč vplival na vaše odločitve, ki so v tem trenutku zelo pomembne. Čeprav vam ta oseba veliko pomeni, se mora naučiti prilagajati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti in ideje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločili se boste in raziskali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas bodo na nek način opogumili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dvomili boste celo v stališča, ki so se vam doslej zdela trdna, če ne celo samoumevna. Prijetna oseba zna hitro obračati besede, zato bodite bolj previdni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preden se boste zares spustili v nekaj, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega pa se pogovorite še z osebo, ki že ima izkušnje na tem področju. Le tako boste vedeli, da je varno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Odločili se boste in naredili pomembne korake naprej. Niz sprememb vas bo ojačal in vam pokazal pravo pot. Daleč v ospredju bo dom in družinsko življenje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preizkusili se boste ob trgovskih poslih in nakupih. Čaka vas uspeh, posebno ob skrbno izdelanem načrtu. Samski imate zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če realno gledate na dogajanje, boste takoj vedeli, da vam bo neka današnja priložnost lahko prinesla koristi. Ne bojte se nekoliko tvegati, saj se vam obeta uspeh.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ozrite se okoli sebe in videli boste, koliko ljudi je na vaši strani. Ne bodite tako pesimistični in ne mislite, da ste sami v določenih težavah. Na marsikoga se lahko obrnete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V preteklih dneh ste se pri poslih dobro odrezali, v ljubezni pa nepričakovano ustavljali. Lahko zaupate občutku, zato ni razlogov, da bi se predolgo spraševali, kaj bi bilo najbolje storiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekoga preprosto ne pogrešate več ali pa niste zainteresirani za druženje. Zato se boste spet umaknili nazaj, kot to po navadi storite takrat, ko niste zadovoljni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razigranost osebe v vaši bližini vam bo šla na živce. Že res, da se je nabralo nekaj opaznejših izzivov, a zato še ne pričakujte, da bodo vsi mrki in zaskrbljeni. Prepustite se.