Dnevni horoskop za 22. september 2019

Dnevni horoskop
Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Danes si boste zelo želeli, da bi vam uspelo doseči kar ste si zastavili na zasebnem področju. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili le škodo.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Čaka vas učinkovit, vznemirljiv dan, ko boste nekoliko močneje čutili, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti, da končno izboljšate kvaliteto svojega življenja.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Z ugodnimi planetarnimi vplivi se boste hitreje sprostili in bolje zabavali. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, saj vam bo ljubljena oseba namenila veliko pozornosti.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Z veseljem se boste danes podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že nekaj časa, pa ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Z odločnostjo boste premikali gore.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu lahko pričakujete velik preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Celotna situacija vam bo povrnila upanje.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Počakajte, posebno če se ne morete odločiti med dvema opcijama. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo in vam prinaša več rezultatov.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Samozavest, ki ste jo pridobili tekom tedna je tista, ki vas bo držala pokonci tudi v težkih trenutkih, ki se lahko danes naključno pojavijo na ljubezenskem področju.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu s svojo sorodno dušo ne boste ravno na isti valovni dolžini, kar vas lahko malce obremeni. Proti večeru boste bolj kot ne izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Čeprav je danes nedelja, boste ves čas hiteli in se obremenjevali z določenimi zadevami. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov in prijateljem namenite več pozornosti.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Z nekom imata mnogo skupnega, vendar to ne pomeni, da se morate popolnoma prilagoditi. Kljub vsemu vztrajajte pri svojih odločitvah in si ne dovolite da nekdo manipulira z vami.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Na zasebnem področju vam bo danes dana priložnost poglobiti odnose in se pogovoriti o vseh nastalih težavah. Žal pa ne bo šlo brez truda in vaše potrpežljivosti.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Vaš optimizem se bo nekam izgubil in kar na enkrat se bo potrebo soočati z lastnimi in tujimi napakami. Vzemite si čas zase, naredite nekaj kar vas bo spočilo in preprosto uživajte.