Dnevni horoskop za 22. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 22. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica za lepši dan in navdih! Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes se vas lahko dotaknejo čustvena preobčutljivost, ranljivost, nemoč pri obvladanju čustev, in nezmožnost odločiti se v pravi smeri. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bo za vas poseben in poln raznih nihanj. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga lahko brez slabe vesti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Potrebujete mir, da zaslišite svoje misli, a znali boste pokazati tudi svojo trmoglavost. Odsotnih misli boste in v dvomih, kakšen naj bo vaš naslednji korak. Prihajajo manjše ohladitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo in vas vznemirjajo. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in razni konflikti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Svoboda in trdna volja vas bosta danes popeljali novim dogodivščinam naproti. Ravno na delovnem mestu vas na eni strani obišče vila kreativnega izražanja in na drugi prijetna priložnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste izpopolnjeni, kar vam bo nekdo od prijateljev zavidal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ljubezen se vam počasi, vendar na prijeten način približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli možnost nadgradnje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste ujeti v manjše obremenitve, povezane s financami, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste miru, toda življenje bo prinašalo nove obremenitve, ki jih bo treba rešiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobili boste zanimivo idejo in takrat boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli preko svojih meja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste konec dneva vse skupaj uspešno izpeljali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes si boste vzeli več časa zase in preprosto uživali. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo nasmejalo. Zvečer prihaja strast!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo družba prijateljev zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni kot ostali.