Dnevni horoskop za 22. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes stopajo v vaše življenje občutek varnosti, brezskrbnost, spontano, umirjeno delovanje, sreča, zaupanje partnerju ter mirno spanje. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Ob 5.19 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v tehtnici

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Nakupovanje
Nakupovanje pozitivno
Lepotni rituali
Lepotni rituali pozitivno
Ljubezen
Pozitivno

 

Rojstva na današnji dan:

André Gide, francoski pisatelj, nobelovec 1947
Marija Grošelj, slovenska učiteljica in pisateljica
Marija Vera, slovenska gledališka igralka in režiserka
Boris Becker, nemški tenisač
Miki Muster, slovenski kipar, ilustrator, animator

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj, kar vas bo presenetilo boste izvedeli izredno pozno, kar vas bo spravilo v negotov položaj. Vsekakor bi morali narediti kakšen pomemben korak in se bolj postaviti zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z nekom enostavno niste usklajeni, čeprav se trudite na vse pretege. Glede poslovnih zadev boste nezaupljivi, toda počasi se stvari premikajo proti vašim začrtanim ciljem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko zanimivega in razigranega se bo dogajalo, posebno na čustvenem področju, kar vas bo pripeljalo do tega, da se odločite. Edina slaba stran današnjega dne bodo pripombe sodelavca.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste dovolj pogumni in motivirani, da opravite vse kar so vam naložili. Večer bo obarvan s prijetnim druženjem, ki odpira zanimive vidike in dimenzije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobro se boste počutili v družbi naprednih in optimističnih ljudi. Prihaja tudi uspeh na poslovnem področju, v ljubezni pa vas čaka lepa, zanimiva priložnost, ki jo je vredno izkoristiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Počutili se boste poni raznih misli in željni dogajanja, vendar žal nimate prave taktike in ne veste, kako bi rešili določene pomembne zadeve. Ne zapirajte se danes vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete razumeti nekoga, ki je trmast in noče slišati kaj dela narobe. Trenutno sta na različni valovni dolžini, zato se niti ne trudite da bi dopovedali, čeprav veste da imate prav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vas lahko neznani obrazi hitro prinesejo okoli. Marsikdo vas bo želel usmeriti v napačno smer, vas zavesti, vendar ostanite pri svojem mnenju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Hrepeneli boste po prijetni družbi, pogovori bodo potekali brez konfliktov. Vaš občutek, da ste si končno zaslužili preboj, vas bo odpeljal na pravo stran, saj zaupate vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nadzorujte svoja čustva, saj glede določenih odločitev še niste prepričani, kako nadaljevati, da ne boste nekoga užalili. V družbi se dogaja nekaj, kar vam ni preveč všeč, okoliščine so napete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes namenite več previdnosti v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate da znate biti prilagodljivi, kar pa popoldan ne bo najbolj enostavno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne pozabite na napake, ki so se nizale v zadnjem obdobju. Popazite glede pravne situacije, ki bo danes ključnega pomena. Ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače.