Dnevni horoskop za 21. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Srečanja se bodo v današnjem dnevu odvijala po načrtih, prav tako tudi vse ostale obveznosti. Posvetite nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko stvari se bo danes dogajalo, vendar se boste v vse težko poglobili, saj bodo misli uhajale k čustvom in ljubljeni osebi, ki jo zadnje čase že močno pogrešate.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne zapirajte se več vase, saj nimate konkretnih razlogov, da bi se smilili sami sebi. Konfliktom se lahko izognete le tako, da se boste pravočasno soočili z določeno situacijo.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo vaše počutje nihajoče, vendar boste kljub temu z lahkoto opravili svoje obveznosti, saj ste dobro motivirani. Današnji dan bo primeren tudi za globoke pogovore.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, kaj boste nekomu povedali, ter pravočasno preverite račune in zadeve, s katerimi zaostajate, saj vas že pošteno obremenjujejo. Konec dneva pričakujte presenečenje.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Imate vedno manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča napetosti. Zopet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte, da se čim prej stabilizirate.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ustrašili ste se odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, kar pa vas plaši, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe, ki bi od vas posledično zahtevale prilagajanje.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobre novice, povezane z nekom, ki vam veliko pomeni, vam vračajo optimizem. Na ljubezenskem področju boste danes nekoliko zadržani, kar bo nekoga zmotilo.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato si svoje cilje in želje nanizajte v pravem vrstnem redu. Ne odlašajte s pogovorom, preko katerega boste prišli do ključnih informacij.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes upoštevajte predvsem dejstva, saj bodo informacije deževale ves dan in vas skušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja odnosa, za katerega vam ni vseeno.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V domačem okolju bo danes vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji, kar vas bo razveselilo, saj se že nekaj časa nahajate v napetostih in konfliktih, ki občutno kradejo vašo energijo.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih potovanje ali izlet. S prijatelji se boste danes pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili. In napolnili z optimizmom.