Dnevni horoskop za 21. oktober 2019

Dnevni horoskop, ki bo zagotovo polepšal vaš dan.
Dnevni horoskop, ki bo zagotovo polepšal vaš dan.

Dnevni horoskop za 21. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica za lepši dan! Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes lahko pričakujete igrivost, otroško radovednost, brezskrben pogled na svojo notranjost in situacije. Preverite tudi kje se nahajajo vaše zvezde danes!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko se boste posvečali gibanju in zdravemu prehranjevanju. Izžarevali boste razigrano energijo. Ne izpustite priložnosti, da očistite svoj notranji in čustveni svet, pustite, da se vaše želje uresničijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi popolnoma odveč. V službi boste imeli veliko razumevanja in strpnosti. Partner vas bo razveselil z odkritim pogovorom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uporabljali boste vso razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni. Izžarevali boste zadovoljstvo, še posebej popoldan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začutili boste, da potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Počakajte še nekaj trenutkov. Čustvom boste dajali prednost pred ostalimi poslovnimi izzivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Položaj je sicer še vedno kočljiv, a pomembno je, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Poskusite ločiti zasebno življenje od poslovnega, lažje boste zadihali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Današnji dan vam bo ponujal točno tisto, kar potrebujete. Ulovite žarek ljubezni, ki se vam nasmiha. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna s strani nasprotnega spola.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaša iznajdljivost in šesti čut bosta v ospredju, zato jih dobro izkoristite. S partnerjem boste pozitivno rešila nesporazume in se dogovorila o skupnih interesih. Tudi samskim ne bo dolgčas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imeli boste odlične razloge, da pogledate na obveznosti iz realnega vidika. Spremembe vam bodo prinesle veliko samozavesti in motivacije, ki jo še kako potrebujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobro premislite koliko in kako boste zapravljali. Ne izzivajte partnerja ali prijatelja. Ugotovili boste, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je nekaj dni nazaj kazalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

K dejavnosti, ki vam sicer ni pisana na kožo se boste vrnili bolj motivirani. Pravzaprav sploh ne bo občutiti, da je vmes prišlo do nesporazumov. V službi se boste počutili sproščeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo vas začenjajo obremenjevati. Tudi na finančnem področju se boste še posebej v prvi polovici dne nekoliko težje odločali kaj je prav in kaj ne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sedaj je čas, da razčistite s prijateljem odnos, ki vas močno obremenjuje. Začutili boste, da nujno potrebujete okoli sebe bolj iskrene in prijazen ljudi.