Dnevni horoskop za 21. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop vam ponuja vpogled v vaše življenje, in sicer na področju zdravja, ljubezni in denarja.

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste močno pod vplivom podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali čez dan. Nekaj časa boste razmišljali negativno in takšna bodo tudi vaša dejanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pogajanja ter medsebojni stiki bodo na višku. To je idealna priložnost za začetek zveze ali pa za obnovitev obstoječe. Spoznali boste da ste na nek način odvisni od ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse boste jemali kot igro, čeprav boste zelo dobro vedeli, kdaj morate nastopiti resno. Vaše delo bo dobro narejeno, vi boste imeli nasmeh na obrazu in vsi vas bodo hoteli posnemati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Komunikacija se bo na delovnem mestu zatikala bolj kot doma. Zdi se, da vas v službi nekdo lovi tako rekoč za vsako besedo, čeprav je jasno, da tudi sam ni popoln.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Domače okolje bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete poslovne odločitve prihodnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. To naj velja tudi za odnose z bližnjimi in z osebo, ki vam je vešč. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju posla in novih priložnosti. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite manjši uspeh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V samopomoč vam bo danes vaša iznajdljivost. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na finance.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zganjajte cirkusa zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z njimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaši današnji koraki bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se zagotovo daleč pride.