Dnevni horoskop za 20. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste imeli vse možnosti, da lahko dosežete zavidanja vreden uspeh in pohvalo. Pazite le, da vam ne bodo prehitro zrasla krila, ter da ne boste zadev preveč razlagali naokoli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Potrebujete več pozornosti kot običajno, zato pojdite v družbo in klepetajte o svojih dosežkih. Bolj pozorni pa bodite tudi na finančno področje, saj vam zmanjkuje denarja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdnost v odnosih bo danes dobrodošla, saj vas bo nekdo ves čas preizkušal in opazoval vaše korake. Če imate namen izdati skrivnost, se to ne bo ravno dobro končalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro se boste počutili, saj vas spremlja moč, ki ste jo dobili preko svojih dosežkov. Ne pozabite odgovoriti osebi, ki vztrajno čaka na vaš odziv, saj bo kmalu obupala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes lahko pričakujete naporen dan na poslovnem področju, saj se boste komaj prebijali skozi zadeve, ki vas bodo dušile. Partner vas ne bo razumel, zato se lahko pojavi konflikt.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Doživeli boste presenečenje, ki vam bo na poslovnem področju prineslo izjemen uspeh. Brez slabe vesti lahko proti večeru ugasnete telefon in se predate dobri družbi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bo na kožo pisana družba tistih, ki so ustvarjalni in samozavestni. Tokrat se ne boste ušteli, če boste postavili vprašanje, saj boste dobili konkreten in koristen odgovor.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dela bo veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z malenkostmi. V ljubezni ne bi smeli tako dolgo oklevati, saj se priložnost počasi umika.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Željo imate, da bi ostali samostojni, toda glede določenih zadev se vseeno morate posvetovati. Če vam nekaj še ni jasno, vsekakor vprašajte, ne bodite preponosni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste zelo hitro odločali, morda celo nekoliko prehitro, ker se vam bo priložnost, ki je na vidiku zdela mikavna. Previdno, posebno s tistimi, ki jim ne zaupate najbolj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi pritiskov okolice boste danes prisiljeni spremeniti svoj način komunikacije. Ustavili se boste pri nekom, ki do vas ni iskren in vas iz dneva v dan vznemirja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Misli in čustva vam uhajajo k zanimivi osebi, ki jo srečujete na vsakem koraku, vendar nimate dovolj poguma, da bi jo ogovorili. Poskusite uporabiti drugačno taktiko.