Dnevni horoskop za 2. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Nekaj pomembnega se bo odvrtelo šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran, posebno če zadeva tudi odnose v službi. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo končala sprejemljivo.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Presenečajo vas ljubezenske novosti, ki danes prihajajo. Z nekom bosta enako naravnana in hitro se bosta dogovorila. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Danes boste malce bolj zaskrbljeni. Znanec vas bo spomnil na pretekle dogodke radosti in brezskrbnost, ki ste jo doživljali. Spomnili se boste tudi točno določene osebe, s katero ste resnično uživali.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Danes si želite več partnerjeve ali prijateljeve pozornosti. Poskusite razumeti njegovo situacijo, ki zahteva veliko koncentracije. To obdobje bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu zadovoljni.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Pod vplivom čustev boste raztreseni, ne morete se osredotočiti na najnujnejše. Očitno je, da ni dovolj časa za vse razvedrilne dejavnosti, popaziti morate predvsem na zdravje.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste da je lahko delavno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno. Naj se koristno in prijetno poveže.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Danes boste v negotovosti, kaj storiti s povabilom prijatelja. Niste prepričani, da bo ostala zadeva le na prijateljski ravni. Prav ta dvom je morda razlog za zavrnitev povabila.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Danes vas čaka prijetno presenečenje, ki bo povezano z delom v službi. Ves čas ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, pa vendar ste se zmotili, kar vas bo razveselilo.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Prebuja se vaš optimizem. Imate veliko energije in vse se vam ponuja zlahka in naenkrat. Privoščite si si več ustvarjalnih dejavnosti, ob povezovanju s simpatično osebo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Prihaja nekaj nepričakovanih težav glede uradnih zadev, čeprav ste že storili vse, kar je v vaših močeh. Tokrat se izogibajte prepirom. Varčujte z močmi in pazite na prehrano.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Pustite se navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša bistvene premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari doživetij, ki se vam počasi približujejo.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali tudi na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi. Čaka vas sicer težava, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo.