Dnevni horoskop za 2. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 2. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav vedno bolj čutite neko materialno praznino, pa lahko v današnjem dnevu najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali sami sebi na področju čustev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ob prvih težavah boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Umirite se tudi na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale in vas popeljale v še lepši čas, poln romantičnih podvigov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to danes drago stane. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pazite, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali. Proti koncu dneva boste stežka uskladili vse obveznosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Planetarni tranziti vas usmerjajo k potovanjem v tujino, ki bodo bolj eksotičnega značaja in vam prinašajo nove dogodivščine in sprostitev v pravem pomenu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potegnite najboljše iz svojih značajskih lastnosti, ki so vam podarjene. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se vam lahko to kmalu obrestuje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pojavile se vam bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na vaše poslovne odločitve. Sedaj se odpira obdobje, ko boste bolj sposobni eksperimentirati in raziskovati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nekaj zanimivih sogovornikov, ki vam bodo danes zelo všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat boste korakali samozavestno in nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej tiste, ki ste samski in močno hrepenite po kakšni strastni avanturi s prijateljem ali znancem.