Dnevni horoskop za 2. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 2. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 2. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Čeprav boste danes globoko v sebi velikodušna in strastna oseba, boste delovali navzven hladno, zaprto in precej ponosno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 20.57 nastopi Prvi krajec

Luna – Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rastli bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

LUNA JE V ZNAMENJU DVOJČKOV

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih.

V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Ne glej ne naprej ne nazaj, temveč navzgor.

Charlote Bronte

Rojstva na današnji dan:

Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj
Jon Bon Jovi, ameriški glasbenik in igralec
Dejan Bodiroga, srbski košarkar
Chris Martin, angleški glasbenik
Bryce Dallas Howard, ameriška filmska in televizijska igralka
Marcel Hirscher, avstrijski alpski smučar

Današnji horoskop 2. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste malce ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža sproščeno delovanje. Pripravite se s Prvim krajcem na nove izzive in uporabite svoj optimizem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odgovor osebe, ki je za vas pomembna, morda ne bo ravno takšen, kot ste pričakovali. Vsega skupaj nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko zaradi lune v dvojčkih zmotite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vpliv lune bo danes na vaši strani, zato se boste nekoliko lažje odločili o pomembni zadevi. Manj se obremenjujete in z lahkoto boste nekomu pripravljeni ponuditi še eno priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaznali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli razmišljati. Vseeno se ne morete brzdati in nekaj boste kljub vsem opozorilom zaradi vpliva lune v znamenju dvojčkov razkrili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na ljubezenskem področju danes nikar toliko ne komplicirajte. Raje se sproščeno odpravite na izlet ali počnite nekaj, kar vas navdušuje. Vsekakor vam bo uspelo, saj ste optimistični.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji horoskop 2. marec 2020

Odločite se glede povabila, saj se vam nekdo od prijateljev ne more večno prilagajati in vas prositi. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat, kar bo ljubljeno osebo popolnoma očaralo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite ugotoviti, zakaj se vam ves čas nizajo podobne lekcije. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko kljub nemirnemu vplivu lune v znamenju dvojčkov povsem optimistični.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nase in na svoje sposobnosti. Vpliv lune v zračnem znamenju bo prebudil tudi najbolj zadržane.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V najtežjih trenutkih boste razmišljali, kdo vam lahko priskoči na pomoč. Danes vaše optimistično delovanje ne bo bistveno vplivalo na končni izid zelo pomembne situacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v dvojčkih, lahko razpolagate z vsemi dobrimi argumenti , morda celo napredujete, tudi z umirjeno potezo. V večernih urah se boste znali posvetiti predvsem sebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite se presenetiti, saj je zaradi lune v dvojčkih na vidiku zelo zanimivo dogajanje. Najlepše stvari prihajajo v vaše življenje takrat, ko boste popolnoma sproščeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odgovornost, vzemite resno. Čeprav si boste zaradi razpršene energije lune v dvojčkih želeli bolj prijetnih zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga v prihodnosti šteje.