Dnevni horoskop za 2. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Danes je pravi dan, da prekinete odločitev, da ostanete razburjeni, ujeti v temne oblake s slabim razpoloženjem, mračnostjo in samo-pomilovanjem. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna je v znamenju vodnarja

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance.

Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las negativno
Nakupovanje
Nakupovanje pozitivno

 

 

 

 

 

Srečen človek ni oseba v določenem spletu okoliščin, temveč oseba z določenim spletom odnosov.

Hugh Downs

Rojstva na današnji dan:

Gianni Versace, italijanski modni oblikovalec
Vanja Strle, slovenska pisateljica
Monika Seleš, tenisačica
Britney Spears, ameriška pop pevka
Marjan Šarec, slovenski igralec in politik

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih dali pred kratkim. Kljub prijaznosti si boste želeli le nekaj pozornosti in prijateljevega ali partnerjevega sočutja, ki vas bo navdihnilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znašli ste se med dvema bregovoma, saj ste prevzeli nase odločitev, ki ni bila enostavna. Zdaj se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in ne zavlačujte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub svoji nestrpnosti, morate počakati na novo priložnost, ki je v današnjem dnevu morda ne bo. Vaše počutje bo kljub temu obarvano s pozitivnimi energijami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko malenkosti vas muči in nervira, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje opcije. Danes bo na poslovnem področju naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva. Odnos, ki vas bremeni že nekaj časa, se bo končno premaknil naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vztrajnost bo danes pravi ključ do uspeha. Pred vami so večje priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj vam bo kasneje žal. Nekdo se bo s pripombami lotil vašega razmišljanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V domačem okolju bo danes napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se direktno pogovorili o spornih točkah. Popazite na svoj način komunikacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sanje bodo imele novo podobo, ki so jo čustveni zapleti zameglili. Prodornost, s katero boste nastopili danes, bo temeljita in občudovanja vredna, vedeli boste kaj morate storiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite vpliv planetov in postavite se zase na takšen način, kot vam najbolj ustreza. Ljubezen vas bo zvečer presenetila s svojo novo in bolj iskreno podobo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko stvari se premika tako, kot ste si zastavili, še posebno v ljubezenskih odnosih, ki se bodo končno začeli premikati v pravi smeri in vam prinašati zadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a potrebne samozavesti ne bo od nikoder. Umaknite se tja, kjer ni potrebno tvegati in se posvetite družabnemu življenju.